Conferința de Finalizare a Proiectului

Muzeul Etnografic al Transilvaniei, instituție publică de cultură care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, vă invită la conferința de finalizare a proiectului  Tehnici inovative în valorificarea patrimoniului cultural. Icoanele de pe Valea Sebeșului în colecția Muzeului Etnografic al Transilvaniei, finanțat prin Granturile SEE 2014 – 2021, în cadrul Programului RO-CULTURA, apelul „Susținerea expozițiilor inovative cu bunuri culturale mobile restaurate”.

Evenimentul va avea loc joi, 19 mai, a.c., în intervalul orar 12:00 – 14:00, la sediul instituției, str. Memorandumului nr. 21, Cluj-Napoca.

Proiectul „Tehnici inovative în valorificarea patrimoniului cultural. Icoanele de pe Valea Sebeșului în colecția Muzeului Etnografic al Transilvaniei”  a avut ca obiective specifice restaurarea și conservarea în vederea expunerii a 66 de icoane pe sticlă provenite din Valea Sebeșului, documentarea prin tehnicile realității virtuale a acestor icoane și prezentarea acestora în cadrul unei expoziții innovative.

Link extern:

https://valeasebesului.muzeul-etnografic.ro/ro/tehnici-inovative-in-valorificarea-patrimoniului-cultural-icoanele-de-pe-valea-sebesului/

https://www.facebook.com/Icoanele-de-pe-Valea-Sebesului-din-colectia-MET-100259461788825

www.muzeul-etnografic.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Theme: Overlay by Kaira